Så fungerar operatörsrecensioner.se

24 nov

Operatörsrecensioner.se är en webbplats som jämför och recenserar mobiloperatörerna i Sverige. Webbplatsen vänder sig till privatpersoner som vill få en enkel överblick över operatörernas fördelar och nackdelar. Alla operatörer på samma ställe Genom att jämföra olika mobiloperatörer, samt deras abonnemang, … Läs mer »

Jämförelsen av barnabonnemang visar att…

23 nov

Det blir allt vanligare med egen mobiltelefon för barn och de finns specifika abonnemang som är anpassade och mer lämpade för dessa yngre användare. Det finns även flera sidor på nätet som jämför dessa. Nedan följer lite kort information kring … Läs mer »

Sveriges olika mobiloperatörer – de gamla och de nya

23 nov

Vem bör man egentligen skaffa ett abonnemang hos? Sveriges olika mobiloperatörer skiljer sig på en rad olika sätt. Faktorer att jämföra är bland annat: Täckningsgrad Uppsägningstid Bindningstid Mängden surf Om överbliven surf sparas över till nästa månad. Förut var det … Läs mer »

Jämför mobiloperatörer ­– att tänka på

22 nov

När du jämför mobiloperatörer finns det ett antal saker som är särskilt viktiga att ha i åtanke. Till exempel: Surfmängden Bindningstid Support. I den här texten kan du läsa mer om dessa. Titta på surfmängden när du jämför mobiloperatörer Surfmängden … Läs mer »

Spara pengar inom företaget med kamerabevakning?

24 aug

Att installera kamerabevakning är något som givetvis kostar pengar – men är det kanske en investering som kan göra att företaget sparar pengar på lång sikt? Det skulle kunna vara så, då det till exempel kan minska risken för skadegörelse, … Läs mer »

En SEO-byrå kan hjälpa dig med all sökmotoroptimering

27 maj

Den digitala marknadsföringsbranschen är väldigt föränderlig – jämt och ständigt händer och förändras saker och ting. För dig som företagare kan detta vara frustrerande då det lätt blir svårt att hänga med i svängarna. Du har säkert fått höra och … Läs mer »

Lön och livslön för arbetsterapeut

25 apr

Vad påverkar din lön som arbetsterapeut och vad betyder egentligen livslön? Här ges svaren. Lön som arbetsterapeut – Sektor och geografi Utöver privata egenskaper så som erfarenhet och utbildning påverkar ”yttre faktorer” vilken lön en arbetsterapeut kan få. Privat eller … Läs mer »