Här kan du laga din iPhone enkelt och snabbt

31 May

En iPhone är inte särskilt billig i inköpspris. Det är en av anledningarna till varför du vill att den ska hålla så länge som möjligt. Det blir också ett slitage på miljön om man byter telefon ofta istället för att se över möjligheten till att laga den. I dag är det inte heller särskilt svårt att finna kompetens inom service och reparation av iPhones. Detta gäller särskilt om du bor i Borås – här kan du laga din iPhone både enkelt och snabbt för att du ska kunna få tillbaka den så snabbt som möjligt.

Att vara utan sin telefon under en längre period är ofta svårt eftersom den nuförtiden innehåller det mesta man behöver. Det finns flera anledningar till varför du kan behöva laga din iPhone. Du finner en prislista direkt på hemsidan beroende på felet. Felsökning av din telefon är dessutom gratis så du har inget att förlora. Det kan till exempel handla om:

  • Reparation av trasig skärm
  • Enklare reparationer
  • Plötsligt startfel
  • Byte av baksida
  • Byte av batteri
  • Vätskesanering
  • Räddning av minnet

Reparationen görs till största delen med delar i original. En garanti på 12 månader lämnas också i samband med reparationen. Appfix har nämligen en stor kunskap om alla modeller av iPhones och har givetvis den rätta utrustningen för att kunna hjälpa till. Allt för att du som kund ska vara trygg med att lämna din telefon hos dem.

Här kan du laga din iPhone på plats i Borås

Om du är i behov av att laga din iPhone finns det flera sätt att kontakta Appfix. Om du bor i närheten är det enkelt att antingen boka en tid direkt på nätet eller komma förbi på deras centrala adress. Här kan du laga din iPhone på plats på ett snabbt och smidigt sätt. Oftast har du tillbaka telefonen inom en timme. Om du inte har möjlighet så går det bra att få telefonen eller surfplattan lagad på distans. Om du har andra mer generella frågor går det lätt att kontakta dem på telefon, via kontaktformulär eller chatt på hemsidan eller varför inte skicka ett mejl.